Sheau Fang Chong

Mijn naam is Sheau Fang Chong (zeg maar Fang). Ben half chinees, half belg, ben gehuwd met een heel ondernemende man die me steunt in mijn dromen! Heb 2 lieve prinsesjes.
Was afgestudeerd als massagetherapeut en schoonheidsspecialiste op latere leeftijd, maar had altijd het gevoel dat ik iets miste en de mensen meer kon bieden dan enkel een verzorging. Door een constante bijscholing zijn we vanuit dat standpunt verder gaan zoeken naar een verzorging op lange termijn, daaruit hebben wij Rainpharma ontdekt.

Waarom Rainpharma? Na een lange zoektocht naar huidverbetering zijn wij tot het besef gekomen dat crèmes smeren geen oplossing kunnen bieden als we heel ongezond eten.
WANT JE BENT WAT JE EET!

En aangezien we uit de voeding niet meer alles kunnen uithalen (massa productie, uitputting van landbouwgronden, pesticiden,…) zijn wij ervan overtuigd dat we de natuur een handje kunnen helpen met ondersteuning van kwalitatieve voedingssupplementen. Voor ons vormen ze nog steeds de basis voor een mooie en gezonde huid omdat ze ervoor zorgen dat je alle bouwstenen binnenkrijgt die je huid nodig heeft. Daarnaast worden ze ook ingezet in onze afslankings- en sportprogramma’s.
Onze huid is het allergrootste orgaan dus laten we die dan ook goed beschermen zowel langs de buitenkant en vooral de binnenkant.
Graag vertellen we jullie daar meer over in onze winkel en webshop.

Telefoon

Fang: 0488/98.34.75